„Информационни дни 2023 г.“, ЛТУ – София

На 6 април тази година Агромио ООД взе участие в „Информационни дни 2023 г.“, които се проведоха в Агрономическия факултет на Лесотехнически университет – София.

Пред аудиторията от бъдещи агрономи, Александра Живкова представи презентацията с оригинално заглавие – „Професия агроном – мисията възможна“.

Още в началото на своето представяне, г-жа Живкова насочи вниманието на студентите, че презентацията която ще представи пред тях, е различна. В нейния фокус стои именно човекът – агроном и неговата кауза – кауза с бъдеще.

В своята презентация от „Агромио“ обяснихме, че прилагаме различен подход от чисто търговския, а именно – агрономически. Обследваме всяко поле и култура, тестваме своите продукти в различни условия и се стремим да създаваме здрави растения. Прилагаме нашият подход, защото знаем че има смисъл! Знаем, че всяко растение има нужда от постоянство и грижи, за да расте здраво и силно. Знаем, че това изисква много търпение и любов. Постоянно обследваме полетата, за да можем да предприемем най-добрите действия за осигуряване на здрави растения

По време на представянето, Александра Живкова сподели множество примери от своята практика, а у бъдещите агрономи се зародиха освен явен интерес към темата и множество въпроси към специалистите от „Агромио“. Това превърна презентацията в една интересна и полезна дискусия.

Управителят на „Агромио“ посъветва младите студенти и бъдещи агрономи да не спират да учат, да задават въпроси на своите преподаватели и да не спират да търсят информация, защото единствено знанието може да им помогне за разрешаването на различни агрономически казуси.

EUROPEAN ROAD SHOW 2022

В периода от  14-16.09.2022г.  АГРОМИО взе участие в първото EUROPEAN ROAD SHOW, инициирано от GREEN HAS GROUP. Събитието се проведе в новия…

Shopping Cart 0

No products in the cart.