„ЕТ Рубин – Румен Иванов“, с. Подем, област Плевен

Свилен Василев споделя:
В Земеделието, за да жънеш, трябва да засееш. А сеитбата започва с подготовка на семената – от анализ за патогени, до здравен статус и третиране на семена. От миналата година със се доверил на екипа на „АГРОМИО“ ООД. По тяхна препоръка ползвах индивидуална стимулация за семена, която заедно с обеззаразяването им даде онзи старт и развитие на кореновата система, който всичките земеделци искаме при поникване – да изпреварим с няколко дни вегетацията наесен, когато това е изключително важно.


„Агротрейд Комерс“ ООД, с. Подем, област Плевен

Марин Маринов споделя:
Използвам програмата за индивидуална стимулация предлагана от Агромио и съм доволен. Растенията стартират дружно и имат по-добре развита коренова система, фактори които оказват позитивно въздействие върху добивите.

„Ненови“ ООД, гр. Славяново, област Плевен

Кунчо Кунчев споделя:
Вече трета година използвам индивидуалната програма на Агромио базирана на анализи. Индивидуалната препоръка за третиране на семена дава възможност да използваме максималния потенциал на нашите семена, като стимулираме кълняемостта и развитието на кореновата система. Вследствие на това нашите растения имат бърз старт и растат здрави, без стрес.


„Агротрейд-80“ ЕООД, гр. Гулянци, област Плевен


Георги Ангелов споделя:

За втора поредна година използвам стимулация
на семената за посев при пшеница,
предоставена от Агромио,
резултатът е много добър и това ще стане
моя постоянна практика.

За повече информация относно продукта: http://www.greenitalia.bg/pdf/AlgarenTwin.pdf

 

ЗК „Генерал Атила Зафиров“ , с. Зафирово, област Силистра

Калоян Костадинов споделя:
Преди три години използвахме индивидуална стимулация за семената по препоръка на Агромио на около 2000дка пшеница. Разликата с нетретираните семена беше огромна – по-добре развити растения,  с около 30% по-голяма коренова система. Третираните посеви презимуваха много по-добре. Следващата пролет използвахме индивидуалната програма при царевица, слънчоглед и соя. Там резултатите също бяха много добри. От тогава, всяко засято семенце в нашата кооперация е третирано със стимулаторите на Агромио. Препоръчвам на колегите да пробват тези стимулатори и на техните полета, нека сами се убедят в разликата, която дават на растенията.

ЗК „Изгрев 92“, с. Белица, област Силистра

Петра Пенчева споделя:
Работя с Агромио от създаването на фирмата. Доверявам се на тях за изготвяне на цялостна технология за отглеждане на културите, която неминуемо включва изготвяне на индивидуална програма за стимулация на семената. Намирам това за изключително важно, тъй като различните семена реагират по различен начин на стимулация – понякога най-добрата за едни, не е задължително най-добрата за други. Всичко зависи от силата на семената, на които смятаме да заложим за сеитба.


ЗП Валентин Николов, с. Ярджиловци, област Перник, споделя:

През миналата година третирах семената от пшеница на базата на анализите и индивидуалните препоръки, които ми бяха изготвени от Агромио. Още през есента си пролича ефектът – растенията бяха здрави, с добре развити корени, два-три изравнени братя, неповлияни от неблагоприятните климатични условия. За първа година не се наблюдаваше антоцианово оцветяване на листата, растенията бяха жизнени и зелени. Доволен съм от специалистите на Агромио и техните съвети и тази сеитбена кампания ще заложа отново на индивидуалната стимулация на семената.

„Агробатарея“ ЕООД, с. Галатин, област Враца

Ангел Цветков споделя:
От две години работя с фирма Агромио, като във времето назад съм особено доволен от техните препоръки. Използвам индивидуална стимулация за семената за сеитба на есенници и пролетници по препоръка на Агромио, която намирам за доста ценна за моето стопанство. През годините, в които прилагам индивидуалната стимулация, това, което ми прави впечатление е, че моите посеви се различават от тези на колегите ми с по-бърз старт, който допринася за по-добро презимуване на есенниците.

 

ЗП Георги Сираков, с. Галатин, област Враца, споделя:

Съвместната ни работа започна със стимулация
на семена на пролетници, от които останах приятно изненадан,
забелязах много добър и изравнен старт въпреки лошите
климатични условия. За есенниците, които предстои да засея,
отново заложих на стимулаторите на Агромио,
надявам се да продължим да работим заедно.

„Агро Идол“ ЕООД, с. Малорад, област Враца,  

Милен Петров споделя:
На базата на добрите впечатления, които имаме от листното третиране на пролетниците, решихме да заложим на стимулатори за семената на есенниците по препоръка на Агромио и се надяваме напред във времето това да е едно добро начало, което бихме желали да прерасне в индивидуална технология за отглеждане на нашите култури.

 

ВПС „Лилия СИЕ ОНЦОВИ“ СД, с.Софрониево, област Враца

Васил Онцов споделя:
В ползата от стимулация на семената за посев се убедих през последните две години. За целта използвам продуктите на Агромио. Въпреки късното поникване на пшеницата тази година имах изравнен посев с добра коренова система. Тази пролет приложих индивидуалната стимулация и за пролетниците. Очаквам добри добиви.

За изготвяне на индивидуална програма за третиране на семената, на базата на анализи, обърнете се към специалистите на Агромио.