Милен Коев, с. Тръстеник, обл. Русe, споделя впечатленията си от използването на pH коректора VYRER

VYRER е продукт, чрез който ще намерите решение на проблемите си с pH на водата!

Нашият дългогодишен клиент МИЛЕН КОЕВ, с. Тръстеник, обл. Русе, споделя впечатленията си от използването на pH коректора VYRER:

В нашето стопанство използваме VYRER при всички третирания с различни препарати, защото той увеличава ефективността им.

През пролетта за терминиране на покривни култури използвах глифозат, направих анализ на водата в лаборатория A-Lab и установих, че pH на водата ми е високо, което означава, че разтвора ми няма на бъде достатъчно ефективен. След консултация с агрономите на Aгромио, коригирах pH на водата до 4 – 4,5, благодарение на VYRER и започнах третиранията. С минимален работен разтвор от 10л вода, 350мл/дка глифозат и 1кг Карбамид, получих уникален ефект само след 10 дни.

Както всички знаем рН на работния разтвор има ключово влияние върху ефективността на пестицидите. Цената на глифозата тази година и без това е доста висока и е важно когато се третира с него, да се извлече максимална ефективност.

Благодарение на това, че имах пълна информация за състоянието на водата, с която извършвам третиранията, спестих както излишни пари, така и време. Останах изключително доволен от pH коректора VYRER и от резултатите, които постигнах, благодарение на него.

Благодаря на Aгромио за направената препоръка, както и на лаборатория A-Lab за анализа на водата!

Shopping Cart 0

No products in the cart.