Chemilon Adglue

НачалоChemilonChemilon Adglue

Chemilon Adglue
Chemilon Adglue
Chemilon Adglue
Chemilon Adglue
Chemilon Adglue
Chemilon Adglue
Chemilon Adglue

При много култури загубите при добива, в следствие от неравномерното узряване на шушулките, могат да достигнат до 30%.

Chemilon Adglue

ЗНАЕТЕ ЛИ, ЧЕ:
Загубата на семена от шушулките на рапица или други шушулкови видове,вследствие неравномерно узряване, е основен проблем, който повлиява намаляването на реколтата. В крайни случаи, почти една трета от всички семена са загубени. При определени видове, съвременната селекция е създала култури, при които този неблагоприятен феномен не съществува. От друга страна, премахването на тази характерна черта има негативен ефект върху количеството на произвежданите плодове и семена. Друга отрицателна характеристика, която също се наблюдава, е понижено темпо на растеж или закъсняло узряване на плода. Ограничените добиви, въпреки липсата на напукване на плода, са довели до по-слаб интерес към подобни култури на пазара.

Chemilon ADGLUE е концентрирана емулсия, предназначена за залепване на шушулки, за прилагане при рапица и грах, която елиминира загубите преди и по време на прибиране на реколтата. Chemilon ADGLUE образува тънък, бързосъхнещ слой от латекс, който позволява на водата да проникне вътре в растението, но предпазва от прекомерното й проникване в тъканите. Това води до намалени колебания в нивата на влажност в тъканите, което допринася за неразтварянето на шушулките. Добавката на сърфактант води до запазване на активната съставка като суспензия, което улеснява разпространението по повърхността на шушулката. Употребата на Chemilon ADGLUE спомага за узряването и изсушаването по еднакво време, което допринася за качеството на продукцията и доходността.

КАК РАБОТИ
Механично залепване на шушулки, предотвратяващо загубата на семена
Латексовият слой, равномерно разпределен по повърхностите, намалява загубата на вода
Предотвратява прекаленото проникване на вода при силни валежи
Подпомага еднаквото разпространение по цялата повърхност на плода

Chemilon Adglue

Нанесете агента 3-4 седмици преди прибиране на рапица. По това време, шушулките на рапицата са жълто-зелени, гъвкави и могат да бъдат огънати под формата на U или V без счупване и загуба на семена.
За грах се прилага, когато семената достигнат горчив вкус.
Продуктът може да се използва със средства за растителна защита,съдържащи глифозат.
Препоръчителна доза: 80-100 мл/дка в 25-30 л работен разтвор

КОНТАКТИ

АГРОМИО ООД
1360 София, ул. Обелско шосе 18
+359 896 340 399

ЗА НАС

За да посрещне нуждите на земеделието, АГРОМИО фокусира своята дейност в изследване, анализиране и експертиза на базата, на които да предложим решения за максимална ефективност на земеделските стопанства.

Защита на личните данни - GDPR

БЮЛЕТИН

    Съгласие за обработка на лични данни* (GDPR)

    Copyright © Agromio 2019