Chemilon Herbifix

НачалоChemilonChemilon Herbifix

Chemilon Herbifix
Chemilon Herbifix
Chemilon Herbifix
Chemilon Herbifix
Chemilon Herbifix
Chemilon Herbifix
Chemilon Herbifix

Най-многобройните групи прилепители са агенти, съдържащи мазнини. Те могат да съдържат напълно натурални растителни масла. Натуралните растителни масла са изключително ефективни от гледна точка на подобрената ефикасност при съвместното им приложение, най-вече с хербициди. Бариерата, която е най-трудна за преминаване от заредените молекули на разтвора, е хидрофобния слой, образуван от мембранните липиди. Структурно растителните масла са почти идентични с липидите, съдържащи се в живите растителни клетки, поради тази прилика растителните масла си взаимодействат лесно с липидите в растителните клетки, като улесняват проникването и абсорбирането на активните съставки.

Chemilon Herbifix

Chemilon HERBIFIX е концентриран прилепител, намаляващ повърхностното напрежение на работния разтвор и създаващ по-равномерно покритие на повърхността на растението, особено при растения с по-слаб тургор. Подпомага вегетативните пръскания, като подобрява ефективността и равномерното прилепване, и повишава действието на другите препарати, понижава отмиването при валеж и силна роса, подпомага проникването на активната съставка.

Подобрява равномерното прилепване върху листната повърхност

Понижава изпаренията, увеличава времето на контакт на активната съставка с тъканите на растението

Намалява повърхностното напрежение, увеличава площта на действие на агента няколкократно

Стабилизира работния разтвор

Подпомага работния разтвор да действа върху кутикулата на растението, улеснявайки проникването на активната молекула в тъканите

Някои съставки на продукта взаимодействат с клетъчната мембрана, изменяйки пропускливостта й и улеснявайки проникването на агента за растителна защита в клетката

КОНТАКТИ

АГРОМИО ООД
1360 София, ул. Обелско шосе 18
+359 896 340 399

ЗА НАС

За да посрещне нуждите на земеделието, АГРОМИО фокусира своята дейност в изследване, анализиране и експертиза на базата, на които да предложим решения за максимална ефективност на земеделските стопанства.

Защита на личните данни - GDPR

БЮЛЕТИН

    Съгласие за обработка на лични данни* (GDPR)

    Copyright © Agromio 2019