Green Has Italia

GREEN HAS ITALIA е италианска компания, която специализира своята дейност в изследване, производство и предлагане на иновативни решения в храненето на растенията. От създаването си през 1985г., компанията непрекъснато затвърждава своята отдаденост към разбирането и задоволяването на нуждите на фермерите, предлагайки прецизни решения за постигането на техните цели. Това е основополагащ принцип, който ни стимулира непрекъснато да обновяваме нашите програми за разработване на нови продукти и осъвършенстването на вече наложени на пазара такива.

Green Has Italia
Green Has Italia

Нашата Визия

Стремежът ни е насочен, чрез научно-изследователска дейност, към локализиране на нуждите на фермерите и предлагане на прецизни и високоефективни решения, увеличавайки имунитета на растенията и фертилността на почвата с внимание към околната среда.

Нашата Мисия

Иновативнa по призвание, нашата мисия е да доставяме на фермерите висококачествени продукти с гарантирана ефективност, благодарение на постоянните ни усилия в разработки и изследвания.

Green Has Italia
Green Has Italia

Корпоративни ценности

Качество: Елементът, който определя нашите продукти и успеха на компанията.
Надеждност: Нашите компетенции и агрономически познания са референтен източник за нашите клиенти.
Страст и мотивация: Двигателят на компанията за създаването на иновации и прецизни решения.
Професионализъм: Винаги в крак с времето да бъдем гарант за успешно земеделие.

През годините сме изградили солидна мрежа от компании със силна дистрибуционна мрежа и стратегически партньори. Седалището на компанията и основните производствени мощности са изградени в Канале Д’Алба, Привинция Кунео, Италия; втора производствена мощност в Йордания; две дъщерни дружества в Испания и Бразилия; Регинален търговски офис в Йордания, Аржентина и Китай, както и дялове в компания в Полша. Продуктите на Green Has Italia достигат до повече от 60 държави по света, задоволявайки нуждите на фермерите с индивидуален подход и грижа в отглеждането на разнообразни култури.

Green Has Italia

НАШИТЕ ПРОДУКТИ

КОНТАКТИ

АГРОМИО ООД
1360 София, ул. Обелско шосе 18
+359 896 340 399

ЗА НАС

За да посрещне нуждите на земеделието, АГРОМИО фокусира своята дейност в изследване, анализиране и експертиза на базата, на които да предложим решения за максимална ефективност на земеделските стопанства.

Защита на личните данни - GDPR

БЮЛЕТИН

    Съгласие за обработка на лични данни* (GDPR)

    Copyright © Agromio 2019