Техническо обучение в Италия 2019

Екипът на Агромио посети централата на италианския производител на торове Green Has Italia S.p.A. в Канале д’Алба за техническо обучение, в което българският екип имаше възможността да се запознае с новите технологии и ноу-хау в производството и приложението на продуктите на Green Has Italia, разработени според нуждите на земеделието.

В програмата на нашите домакини беше включено и посещение на изпитвателната лаборатория и оранжериите, които са част от новоизграждащият се научно- изследователски център на италианският производител на висококачествени торове в Канале д’Алба. Мащабният проект, чиито основи са положени още през 2017 година, включва още лаборатории за генна експресия и микробиология. Научно- изследователският комплекс се очаква да бъде напълно завършен през следващата година.

Собственикът на Green Has Italia S.p.A. Джузепе Гонела се срещна лично с нашия екип, за да го поздрави за добрата работа и да изкаже вълнението си от съвместните проекти с Агромио, които са част от развитието на компанията в Източна Европа.

EUROPEAN ROAD SHOW 2022

В периода от  14-16.09.2022г.  АГРОМИО взе участие в първото EUROPEAN ROAD SHOW, инициирано от GREEN HAS GROUP. Събитието се проведе в новия…

Случвало ли ви се е…

Да проведете дадено третиране и да останете разочаровани от резултата? Употреба на хербицид или инсектицид и последваща обиколка, която показва…

Shopping Cart 0

No products in the cart.