Кои сме ние?

В АГРОМИО вярваме, че земеделието е много повече от работа. То е призвание за цял живот.  Призвание, описано само с една дума – отдаденост.

Знаем, че всяко растение има нужда от постоянство и грижи, за да расте здраво и силно. Знаем, че това изисква много търпение и любов.

За това фокусираме своята дейност в изследване, анализ и експертиза на базата на които да предложим решения с максимална ефективност. Стремим се чрез научно-изследователска дейност и експериментална мрежа от опити, които включват множество наблюдения и анализи през вегетацията на културите, за да отговорим на предизвикателствата днес.

Ние  вярваме, че съвременното земеделие има нужда от съвременни решения. Прилагаме индивидуален подход към всяко поле и култура, тестваме нашите  продукти в различни условия, за да извлечем максималната полза от тяхното приложение. Не само защото знаем, земеделието е повече от работа…, защото вярваме, че „земеделието не е битка с  природата, а партньорство с нея“. Можеш да разчиташ на нас!

Да съберем най-подробната информация, да направим адекватен анализ и преценка, за да дадем най-точната препоръка

Постоянно да предлагаме практики и продукти за устойчиво земеделие

Да създадем решения и ноу-хау чрез иновации, които да отговарят на всяко предизвикателство в земеделието

Shopping Cart 0

No products in the cart.